Proč řešit firemní vánoční dárky už v létě?

Přijde vám, že nabídka firemních vánočních dárků je stále stejná a rok co rok vybíráte z podobných produktů? Spojili jsme se s kreativní reklamní agenturou Valxon, která i letos odstartovala vánoční sezónu uprostřed léta. Agentura se kromě zakázkových reklamních předmětů a originálního firemního merchandisingu zaměřuje právě i na vánoční dárky pro velké české firmy.

Valxon

Zabývat se firemními vánočními dárky  v létě může působit poněkud předčasně, opak je ale pravdou. Přinášíme proto osvědčené tipy na firemní dárky a také vysvětlení, proč je léto ideální dobou ke shánění vánoční nadílky na míru. Poradíme, jak řešit Vánoce ve firmě úspěšně a beze spěchu.

Proč řešit firemní vánoční dárky už v létě?

1. Vyhnete se vánočnímu stresu

Shánění dárků na poslední chvíli je vším, jen ne příjemnou záležitostí. Plánování dopředu poskytuje dostatek času k vybrání toho správného dárku, důkladnému zvážení všech možností a vyřešení případných úprav bez stresu, časového presu a zbytečných starostí. Myslet byste měli i na značně se protahující doby dodání, jelikož výrobci ani dopravci v období Vánoc nestíhají.

2. Vyberete ten správný dárek

Dostatek času umožňuje najít kreativní řešení, která se rok co rok neopakují a s ohledem na rozpočet reflektují jak firemní hodnoty, tak zájmy jednotlivých zaměstnanců. Bestsellery a sezónní novinky jsou navíc běžně vyprodané už v říjnu, takže čím dříve vše začnete řešit, tím větší výběr budete mít. 

3. Více času na kompletně zakázkové řešení

Jsou to právě personalizované dárky a předměty vyrobené zcela na zakázku, které jsou nezapomenutelné. Tyto smysluplné dárky prochází komplexním procesem realizace. Například zakázkové dárkové balíčky jsou časově opravdu náročné – od důkladného výběru produktů, přes tvorbu grafických návrhů, schvalování a řešení úprav, až po samotnou výrobu, balení a logistiku. 

Objevte sváteční inspiraci od Valxonu

Valxon každý rok rozšiřuje své produktové portfolio a neustále vyhledává nové reklamní předměty, aby mohl svým zákazníkům nabídnout neokoukané vánoční dárky. Podělili se s námi o pár zaručených tipů, novinek i bestsellerů, které možná letos vytrhnou trn z paty i vám.

Balíčky

Vánoční balíčky na míru

Dejte sbohem potravinovým košům a obdarujte své klienty promyšlenými vánočními balíčky. Do nich vyberte kvalitní produkty, které dohromady dávají smysl, jsou sladěné do jednotného designu a zabalené do krásné zakázkové krabice s insertem, ve kterým jsou jednotlivé produkty elegantně uloženy. Dřevitá vlna totiž už dávno není trendy.

Měkké

Vkusné měkké dárky

Zapomeňte na obyčejné tričko s logem. Co takhle vánoční svetr s vlastním vzorem, zakázkový zimní kulich nebo hřejivá deka ve firemních barvách vyrobená z recyklovaných PET lahví vylovených z oceánu? A jestli stále nevíte, co vybrat, vždycky můžete sáhnout po vánočním evergreenu, zakázkových ponožkách v dárkové krabičce.

Značkové

Značkové a luxusní dárky

Dárky se jmény vyhlášených značek jsou ověřenou klasikou, která vždycky potěší. Dopřejte svým zaměstnancům luxus v podobě prémiových produktů v designu vaší firmy. Například novinkou na trhu je zakázkově upravená legendární desková hra Monopoly, ve které můžou vaši zaměstnanci obchodovat například s vašimi pobočkami nebo produkty. Skvělou alternativou jsou zakázkové stavebnice z LEGO® kostek, celoroční bestseller, ze kterých vám Valxon postaví prakticky cokoliv a vše zabalí do krásné krabičky.

Sladké

Sladké Vánoce na závěr

Ačkoli cukrovinky nejsou nejoriginálnějším vánočním dárkem, sladké k Vánocům neodmyslitelně patří. Ať už je to cukroví řemeslné výroby, voňavé perníčky ve vlastním tvaru, Mikuláš z kvalitní čokolády v originálním obalu nebo zakázkové adventní kalendáře s různými předměty místo čokolády.


Více inspirace