JenPráce.cz přináší novinky: TV kampaň a rozšiřování funkcí a služeb

Portál JenPráce.cz se zaměřuje na optimalizaci náborových procesů a zlepšení atraktivity pracovních nabídek pro uchazeče. S příchodem podzimu představili nové funkce a novinky, které odpovídají současným trendům v oblasti lidských zdrojů a digitálního marketingu.

jenpráce.cz

Zvýšená viditelnost díky TV kampani

„Naše televizní kampaň, která běží od konce srpna, nám pomáhá oslovit miliony diváků na předních televizních stanicích, jako je TV Prima. Výsledkem je rekordní nárůst návštěvnosti našeho portálu v porovnání s loňským obdobím, což poskytuje ideální příležitost pro firmy, které chtějí zvýšit viditelnost svých pracovních inzerátů,“ uvádí Michal Španěl, marketingový ředitel JenPráce.cz.

JenPráce.cz přišla s kampaní v ideální době, kdy jsou lidé připraveni změnit práci. Od konce září a během října bude navíc podpořena rádiovými spoty na Evropě 2, Fajn Rádiu a dalších. „Je to klíčový moment, kdy firmy mohou efektivně vystavit své pracovní nabídky a získat tak konkurenční výhodu na pracovním trhu,“ dodává Španěl.

Nové formy prezentace: Firemní profil se slevou

Kromě zvýšené návštěvnosti webu nabízejí také inovativní možnosti prezentace firem. Firmy nyní mohou využít produkt firemní profil se slevou 20 %, díky tomu budou jejich inzeráty vizuálně ladit s firemní identitou a zároveň poskytnou společnostem více prostoru pro představení jejich firemní kultury a hodnot.

Navíc firemní profil dokáže sdružit všechny vystavené inzeráty společnosti na jedno místo, díky čemuž mají uchazeči snadný přehled o všech aktuálních pracovních příležitostech. Inzerenti se mohou lépe odlišit od konkurence, což je v dnešní době klíčové pro přilákání kvalitních kandidátů.

Video inzerce už i na Instagramu

Další novinkou je video inzerce na Instagramu, která umožňuje firmám oslovit až 5 milionů uživatelů sociálních sítí. Instagram se stále více prosazuje jako nástroj pro nábor a video inzerce poskytuje efektivnější způsob, jak přitáhnout pozornost oproti tradičním textovým inzerátům.

Michal Španěl dodává: „Po publikaci inzerátů ve videoformě na Facebooku a TikToku jsme se rozhodli zaměřit také na Instagram, kde vidíme velký potenciál. Je to stále velmi populární sociální síť, na které lidé tráví i hodinu denně, takže máme spoustu času zaujmout uchazeče a přilákat talenty, kteří třeba o změně práce zatím neuvažují.“

Podpora náboru: Detailní statistiky a srovnání mezd

Jednou z klíčových novinek pro klienty je rozšíření náborového nástroje jenHunter, který nyní poskytuje inzerentům detailní statistiky o výkonu pracovních inzerátů. „Firmy tak mohou lépe sledovat, jak rychle reagují personalisté na žádosti uchazečů o zaměstnání a jak jsou jejich inzeráty úspěšné,“ vysvětluje Anna Kevorkyan, CEO JenPráce.cz.

Novinkou, která je přístupná všem uživatelům webu JenPráce.cz, je kalkulačka srovnání mezd podle profesí. Tento nástroj pomáhá firmám i náborářům nabízet konkurenceschopné platové podmínky. Uchazeči zase získávají lepší představu o tom, zda jsou za svou práci adekvátně ohodnoceni.

„Správné nastavení mezd je zásadní pro získání těch nejlepších uchazečů, a naše kalkulačka umožňuje firmám přizpůsobit své nabídky podle aktuálních trendů na trhu,“ doplňuje Kevorkyan.

Vzdělávání uchazečů: Videokurz pro kvalitnější odpovědi

Ve spolupráci s HR expertkou, Mgr. Hankou Kuželkovou, připravil portál JenPráce.cz videokurz, který učí uchazeče, jak vytvořit profesionální životopis a motivační dopis. Kurz obsahuje 14 videí a více než 20 materiálů ke stažení, což napomáhá zvýšení kvality odpovědí na pracovní inzeráty.

Podle Anny Kevorkyan: „Kvalitnější odpovědi znamenají lepší výběrová řízení, protože uchazeči, kteří mají dobře zpracovaný životopis a motivační dopis, mají mnohem vyšší šance uspět a zapůsobit na potenciální zaměstnavatele.“