Pracovní portál JenPráce.cz nabízí nové produkty pro ještě rychlejší nábory

Jeden z největších pracovních portálů v Česku, JenPráce.cz se snaží průběžně zkvalitňovat své služby a přicházet s novými produkty, které firmám usnadní nábor zaměstnanců. Posledními novinkami jsou dynamické videoinzeráty na platformě TikTok, textové inzeráty vytvořené za podpory umělé inteligence a bannery zatraktivněné zobrazením firemního loga.

Michal Španěl, jenprace.cz

TIKTOK PROMO INZERÁT

První novinkou portálu JenPráce.cz je služba TikTok Promo Inzerát, která firmám umožňuje zacílit na zdatné profesionály ve věkové skupině 18 až 35 let. „Jde o dynamickou formu videoinzerátu, který za pomoci energické hudby, textu a vizuálních prvků přiláká pozornost uchazečů, kteří na této platformě tráví až hodinu denně,“ uvádí Michal Španěl, marketingový manažer pracovního portálu JenPráce.cz. „Je to ideální příležitost, jak si z pozornosti publika TikToku ukrojit část pro vaši nabídku práce,“ dodává Michal Španěl. Jak může takový promo inzerát vypadat ukazují náhledy 4 šablon:

„Inzerát ve vybrané podobě zapromujeme na TikToku po dobu 3 dnů a poté jej necháme bez omezení šířit virtuálním světem, takže se snáze dostane díky sdílení k těm pravým kandidátům,“ doplnil Michal Španěl s tím, že do 13. července 2024 je tato služba poskytována se slevou 25 % za 5 990 Kč bez DPH. 

LOGO VAŠÍ FIRMY VE VAŠEM OBORU 

Novinkou číslo dva v pořadí jsou bannery s firemním logem. „Díky reklamnímu banneru s logem vaší společnosti se budete 1 měsíc zobrazovat ve vyhledávání pro všechny pozice ve vašem oboru, ve kterém podnikáte,“ uvedla Anna Kevorkyan, CEO portálu JenPráce.cz. „Lze aktivovat až 3 bannery do různých oborů vaší činnosti a to na dobu až 6 měsíců,“ dodala Anna Kevorkyan. 

V banneru se zobrazí nejen logo společnosti, ale i úvodní fotka a počet aktivních vystavených pracovních nabídek. Jakmile některý ze zájemců klikne na logo, automaticky se přesměruje na firemní profil společnosti na JenPráce.cz. „V případech, kdy firma nemá takový profil vytvořený, jí jako bonus profil zpracujeme a aktivujeme po dobu platnosti banneru,“ doplňuje Anna Kevorkyan s tím, že díky 25% slevě si teď novinku mohou firmy vyzkoušet za 7 490 Kč bez DPH rovněž do 13. července 2024.

TVORBA OBSAHU INZERÁTU POMOCÍ AI 

Poslední aktuální novinkou v oblasti služeb portálu JenPráce.cz jsou inzeráty s využitím AI. 

„Abychom firmám usnadnili každodenní práci, přicházíme s novinkou v podobě služby pro automatizované vytváření textových inzerátů díky umělé inteligenci. Díky této technologii můžete snadno a rychle tvořit cílené a profesionálně vyhlížející inzeráty, které jsou navíc optimalizované pro lepší vyhledávání vaší pracovní nabídky,“ uvádí Michal Španěl, marketingový manažer pracovního portálu JenPráce.cz. „Stačí zadat základní údaje o nabízené pozici v sekci "Vložit práci" do náborového rozhraní jenHunter a náš systém po zvolení tlačítka "Vytvoř inzerát" automaticky zpracuje atraktivní inzerát od představení firmy přes pracovní odpovědnosti až po benefity,“ dodal Michal Španěl s tím, že tuto službu nabízí portál JenPráce.cz za cenu 100 Kč za 5 generování, s platností na dobu jednoho měsíce.



O portálu JenPráce.cz

Pracovní portál JenPráce.cz patří mezi největší pracovní portály v České republice a funguje od roku 2013. Stojí za ním společnost Coweo Technologies a investiční skupina Pale Fire Capital. Jeho cílem je pomáhat lidem najít lepší práci a firmám poskytovat výhodné a kvalitní služby, které jim ulehčí proces obsazování pracovních pozic a zároveň jim pomohou se rozrůstat.

JenPráce.cz má k dispozici širokou škálu statistik, počínaje rozvrstvením nabídek v jednotlivých krajích, přes četnost nabízených benefitů až například po požadované vzdělání.