Generování obrázků s Midjourney a Dall-E – webinář zdarma

Chcete vytvářet obrázky, které oslní cílové publikum a přitáhnou pozornost? Toužíte po tom objevit nové možnosti v oblasti designu a uměleckého vyjádření? Pak je webinář společnosti Pumpedu „Jak na AI generování obrázků s Midjourney a Dall-E“ přesně to, co hledáte! Na online setkání vám lektor Ondřej Bačina ukáže, jak využít AI prostřednictvím platforem Midjourney a Dall-E k tvorbě úžasných obrázků. Během této interaktivní události budete mít jedinečnou příležitost prozkoumat široké spektrum možností, které tyto technologie nabízejí, a naučit se praktické tipy a triky od odborníka v oboru.

Pumpedu

Hodinovým webinářem vás provede Ondřej Bačina, expert a vizionář v informačních a jiných technologiích. Jako tvůrce youtube kanálu BACINA.TV přináší inovace v elektromobilech a technologiích jako je například AI. 

Termín

26. června 2024, 10:00 - 11:30

Obsah kurzu

  • Minulost, současnost a budoucnost generativní umělé inteligence (20 min)
  • Praktické ukázky generování obrázků v Midjourney a OpenAI Dall-E (40 min)
  • Další generativní AI nástroje (10 min)
  • Otázky a diskuze (20 min)

Komu je kurz určen

Webinář je vhodný pro všechny, kteří se zabývají tvorbou prezentací, webových obrázků, databází nebo ilustračních fotografií.

Cena

Účast na webináři je zdarma po předchozí registraci.

REGISTRACE ZDARMA

Ing. Ondřej Bačina

Ondřej Bačina je významným expertem a vizionářem v informačních a jiných technologiích, současně působí jako konzultant a školitel. Ondřej je nositelem certifikátu #JoeDX pro výuku metody Agile@Tesla #MOBAI, o které přednáší. Učí firmy, jak získat mrštnost společnosti Tesla díky agilnímu managementu. Jako tvůrce youtube kanálu BACINA.TV přináší inovace v elektromobilech a technologiích, např. AI nebo fotovoltaika. Vzděláním je inženýr v oboru Finance a Marketing. Profesně působil například v nadnárodní korporaci Dell EMC, kde zastával pozici regionálního marketingového managera pro CEE. V současnosti přednáší na VŠ Ambis.

Navazující kurzy

Digitální marketing a používání umělé inteligence s Ondřejem Bačinou