Jedinečná příležitost předplatit si Hogan certifikační školení v ČR a SR za zvýhodněnou cenu od společnosti Assessment Systems

Jsme moc rádi, že využíváte špičkovou psychodiagnostiku Hogan. Víte o tom, že se v ní můžete certifikovat? Nebo pokud jste už certifikovaní, tak se certifikovat ještě více?

Jedinečná příležitost předplatit si Hogan certifikační školení za zvýhodněnou cenu

Všichni zájemci, kteří se závazně přihlásí (tj. vyplní přihlášku a vyfakturujeme platbu) do 15.9.2024 na jeden z letošních termínů HOGAN certifikačního školení do konce roku, získají 10% slevu – z původní ceny 58 000 Kč bez DPH tedy zaplatí 52 200 Kč bez DPH. Pokud již jste certifikovaní, můžete tuto slevu uplatnit na Vašeho kolegu ve firmě.

Jaké má pro vás certifikace výhody?

  • Naučíte se interpretovat všechny tři osobnostní dotazníky a zasadit je do kontextu konkrétních pozic
  • Naučíte se poskytnout efektivní zpětnou vazbu testovaným osobám a pomůžete jim identifikovat jejich silné stránky a rozvojové oblasti
  • Naučíte se tvořit individuální i týmové rozvojové plány
  • Získáte přístup k cenově dostupným datovým zprávám se subškálami, které dokážete samostatně interpretovat a vytěžit z nich všechny podrobnosti
  • Získáte členství v HOGAN CLUBU – vzdělávací komunitní platformě pro uživatele a uživatelky Hoganových metod
  • Kredity v rámci certifikace ICF

A jak je to s pokročilými certifikacemi?

Hogan nedávno představil dvě nová certifikační školení ve svých nástrojích a my jsme moc rádi, že vás na ně můžeme pozvat k nám do Karlína:

Zpětná vazba:

Školení je určeno pro držitelky a držitele základního certifikátu Hoganových metod, kteří se chtějí zdokonalit v poskytování efektivní zpětné vazby. Získáte praktické tipy, jak podat zpětnou vazbu tak, aby si z ní druhá strana vzala co nejvíc a dokázala s ní dále pracovat. Školení je vhodné pro ty z vás, kteří se potřebují do zpětných vazeb dostat, například pokud vás čeká projekt, ve kterém se chystáte zpětné vazby poskytovat.

Interpretace:

Školení je určeno pro certifikované uživatele a uživatelky, kteří za sebou mají různě dlouhou praxi s interpretací, chtějí prohloubit svoje dovednosti nebo se naučit něco nového v oblasti interpretace Hoganových metod. V pokročilém interpretačním školení se dozvíte, jak interpretovat nízké skóry HDS a MVPI, a jak výsledky z jednotlivých škál propojovat do tematických celků. Díky tomu z nich vytěžíte maximum pro správný výběr nového kandidáta či kandidátky nebo pro identifikaci rozvojových potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň.

Podrobnější informace a termíny školení

Nabídka platí pro ČR i SR, kde má Assessment Systems svoji pobočku.

Rozšíříte řady Hogan clubu? Těšíme se na vás!