Rozvíjejte své digitální dovednosti s top kurzy na trhu!

Hledáte způsob, jak posunout svou kariéru nebo podnikání na novou úroveň? Vyberte si z nejžádanějších kurzů NH Prague zaměřených na digitalizaci, počítačovou bezpečnost a správu IT technologií, které vám poskytnou certifikaci a konkurenční výhodu na trhu práce. Na tyto kurzy lze čerpat dotaci až 82 % prostřednictvím programu „JSEM V KURZU“, podporovaného Ministerstvem práce a sociálních věcí.

Ilustrační snímek

Online Kurzy zařazené v projektu „JSEM V KURZU“:

Digitalizace s využitím ITIL 4

Digitalizace s využitím PRINCE2 a PRINCE2 Agile

Počítačová bezpečnost

CompTIA

Microsoft 365

Microsoft Azure

Microsoft Security

Microsoft Power Platform

Jak kurzy financovat?

Díky projektu „JSEM V KURZU“, který podporuje Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV), můžete na všechny tyto kurzy získat dotaci až 82 %. Ať už pracujete, podnikáte, hledáte práci nebo jste na rodičovské dovolené, příležitost je otevřená pro všechny s trvalým pobytem v ČR.

Co musíte udělat?

  1. Vyberte si kurz z naší nabídky.
  2. Vyplňte online přihlášku prostřednictvím datové schránky nebo identity občana.
  3. Úřad práce schválí dotaci a vy zaplatíte pouze 18 % z ceny kurzu.

Po dokončení kurzu obdržíte certifikát, který posílí vaši kvalifikaci a připraví vás na výzvy digitální éry. Staňte se lídrem ve své oblasti a využijte tuto jedinečnou šanci!

Mám zájem o kurz

Pošlete nám nezávaznou poptávku vyplněním formuláře nebo nás kontaktujte na e-mail marketing@nhprague.cz.

Nenašli jste kurz, který jste hledali? Napište nám na e-mail marketing@nhprague.cz.

O NH Prague Knowledge Centers

Nabízí širokou škálu vendor-akreditovaných kurzů v oblasti IT (kurzy pro největší poskytovatelé IT technologií, jakými jsou Microsoft, Cisco, Citrix, AWS, SAP, VMware a další), v oblasti IT bezpečnosti, řízení IT služeb (ITIL4), projektového řízení (PRINCE2, PMP) a kurzů v oblasti vedení a rozvoje obchodních dovedností.

Jsme oficiálními tréninkovými partnery pro tech giganty Microsoft, Cisco, AWS a taky CompTIA Authorized Partner, IAPP Training Partner, Accredited Training Organization (ATO) pro ITIL4, PRINCE2, PRINCE2 Agile, EC-Council ATO (pro CEH, CCISO a všechny další certifikace) a PECB. Školení nabízíme v našem časovém pásmu CET a v americkém časovém pásmu ET a v anglickém a českém jazyce. Kurzy lze absolvovat buď online ve virtuální třídě, nebo přímo v sídle společnosti v centru Prahy, případně ve vámi zvolených prostorech.

NH Prague Knowledge Centers je česká společnost vedená lidmi z československé komunity. Klademe důraz na potřeby firem i jednotlivců v České republice a na Slovensku. Spolupracujeme s nejlepšími poskytovateli kurzů  a certifikací (learning solutions) v USA a EU s cílem nabídnout našim klientům v České republice nejlepší kurzy z USA a EU za lokální ceny.