Setkání Business Brunch® - Odvaha ke změně a odvážná organizace – 23. 7. 2024

Business Brunch® představuje inspirativní akci pro manažery, personalisty a ředitele z různých firem, kteří hledají motivaci a odborný růst. Dalším tématem série odborných přednášek bude „Odvaha ke změně a odvážná organizace. Hlavním lektorem Business Brunch® je již tradičně František Hroník, zakladatel společnosti MotivP, která akci připravuje.

František Hroník, MotivP

„Na našem - vašem Business Brunch® budeme prolínat individuální a organizační rovinu. Už v dávných dobách se mluvilo o odvaze a statečnosti jako o ctnosti, bez které ostatní ctnosti nemohou být. Archaické slovo ctnost si můžeme nazvat v dnešním jazyce jako zdatnost či kompetenci. Odvaha se může projevit v různých oblastech a dnech našeho života. Ve své podstatě je odvaha vystoupení ze zóny komfortu. Je to odvaha být, odvaha ke zklamání, ale i odvaha se nebránit. Rozpracujeme si nejrůznější odvahy. Budeme mluvit o tom, co si představit pod odvážnou organizací a proč je důležité vytvářet prostředí, ve kterém je odvaha podporována, včetně odvahy k neúspěchu. Proč potřebujeme odvážnou organizaci? Protože otevírá nové možnosti,“ říká František Hroník, zakladatel společnosti MotivP, který je zároveň hlavním řečníkem seminářů.

Program přednášky:

  • Co to vlastně je odvaha?
  • Jaké jsou časté mýty o odvaze?
  • Jak souvisí odvaha s organizací?
  • Proč je odvaha v organizaci důležitá?
  • Co se může stát člověku a/nebo organizaci, když nemá odvahu dělat změny?

MotivP

Business Brunch® není pouze sérií samostatných přednášek, ale komplexním a kvalitním celoročním vzdělávacím programem. Tyto události nabízejí inspirativní setkání a přínosné diskuse, které vás budou motivovat a rozvíjet ještě dlouho poté.

Kompletní přehled přednášek Business Brunch® naleznete ZDE.

FRANTIŠEK HRONÍK

Hlavním lektorem Business Brunche je František Hroník, který vystoupí na každé z 6 událostí. František Hroník je původním vzděláním klinický psycholog, který se již několik let věnuje řízení lidských zdrojů, managementu a koučinku. Je autorem několika odborných publikací v oblasti personální psychologie a v byznys prostředí se sám aktivně pohybuje.

V roce 1996 založil vzdělávací a poradenskou agenturu MotivP, která patří V České Republice a na Slovensku ke špičce svého oboru. Díky svému progresivnímu přístupu a využívání moderních metod a technologií ve firemním vzdělávání patří František Hroník k nejuznávanějším českým psychologům v oblasti personální psychologie.

Zajistěte si přístup ke všem tématům Business Brunch® za zvýhodněnou cenu 4 990 Kč bez DPH právě teď!

PŘIHLÁŠKA NA BUSINESS BRUNCH

Články v sérii

Aktuální

Business Brunch® 2024: Vzdělávání s přesahem

Aktuální

Setkání Business Brunch® - Odvaha ke změně a odvážná organizace – 23. 7. 2024