Pohovory nanečisto s AI

Dokážete si představit, že po pohovoru dostanete detailní analýzu každé své odpovědi i celkový souhrn tipů, kde se zlepšit?

Vítejte ve světě, kde je možné pohovor absolvovat nanečisto – a to nejen jako trénink, ale jako zásadní přípravu na skutečný rozhovor. Díky inovativnímu tréninkovému nástroji my.dream.jobs od Sítě pracovních portálů dream.jobs se otevírají dveře do budoucnosti náborových procesů, které mohou kandidátům poskytnout unikátní možnost zlepšit své schopnosti a zvýšit šance na úspěch při hledání práce.

Barbora Smejtek Školaudy, HR & Recruitment professional, dream.jobs

Jak to funguje?

Je to jednoduché, zaregistrujete se na my.dream.jobs a vyberete svou úroveň zkušeností a fázi pohovoru. Na své si přijdou jak absolventi při hledání první práce, tak i zasloužilí matadoři. Vybrat si můžete simulaci na první, druhé, či třetí kolo pohovoru, nebo potrénovat vyjednávání o výši mzdy.

Po každé simulaci pohovoru obdržíte podrobnou zpětnou vazbu na vaše odpovědi. Nástroj nejen hodnotí obsah vašich reakcí, ale také styl komunikace a přítomnost. Získáte informace o tom, co jste udělali dobře a kde jsou prostory pro zlepšení.

Přesná doporučení pro zlepšení: Jste příliš nervózní? Používáte spíše obecné fráze, než abyste odpověděli přímo na otázky? Tréninkový nástroj identifikuje tyto slabiny a nabízí konkrétní rady, jak je opravit. Učíte se nejen odpovídat na otázky, ale také, jak být přesvědčivější a profesionálnější ve svých prezentacích.

Technologie a AI v roli kouče: Tento nástroj využívá pokročilé algoritmy a umělou inteligenci, která analyzuje vaše odpovědi a vyhodnocuje, jak působíte. Máte tendenci mluvit příliš rychle? Nebo naopak působíte váhavě? AI vás provede krok za krokem, jak zlepšit váš verbální i non-verbální projev.

Přátelské a motivující shrnutí: Na závěr simulace obdržíte kompletní report, který zahrnuje nejen hodnocení vašich odpovědí, ale také celkový přehled o vaší připravenosti a působení. Zpětná vazba je předkládána v přátelském tónu, který posiluje sebevědomí a motivuje k dalšímu zlepšování.

Není nic lepšího, než se na důležitý pohovor řádně připravit. A co víc, tento nástroj umožňuje neomezené množství tréninkových pokusů, takže můžete trénovat, dokud se necítíte naprosto připraveni. Vyzkoušejte tuto moderní metodu přípravy a přistupte k pohovoru s jistotou, že jste udělali maximum pro svůj úspěch.