Soutěžte do 31.9.2024 o knihu Robo Sapiens od José Kadlece!

Human Resources je oblast, která neustále usiluje o to, aby držela krok s moderními trendy a především s těmi, které souvisí s rozvojem lidského potenciálu ve firmách. Nyní máte i vy šanci nejen získat přístup k nejnovějším poznatkům, ale také vyhrát fascinující knihu o využití AI pro HR.

HR robo sapiens

Kniha "Robo Sapiens": José Kadlec nám přináší knihu, která se stává nezbytnou příručkou pro každého profesionála v oblasti lidských zdrojů. S více než 550 stranami plnými praktických rad a informací o využití umělé inteligence v HR, tato kniha nabízí neocenitelné poznatky do světa moderního recruitmentu, rozvoje lidského potenciálu a personálního marketingu. Knihu si rovněž můžete objednat na Kniha Robo Sapiens cena je 890 Kč. 

HR News ve spolupráci s nakladatelstvím Recruitment Academy připravilo soutěž o dvě vydání nové publikace. 

Stačí správně odpovědět na tři otázky týkající se série webinářů na téma AI v moderním recruitmentu a HR marketingu, které povede José Kadlec.

Možnost zúčastnit se soutěže máte až do 31.9.2024.

CHCI SOUTĚŽIT O KNIHU

Využijte tuto příležitost k získání cenných znalostí, které vám pomohou vést svou kariéru v oblasti lidských zdrojů k novým úspěchům. Navštivte stránku o sérii webinářů pro více informací a účastněte se ještě dnes!

Jsme zde s vámi a zřejmě již zůstanu, vaše umělá inteligence, která napsala i tuto upoutávku na soutěž a služby Josého a Recruitment Academy.