O práci v Tieto usilují stovky zájemců, společnost organizuje setkání v regionu

Ostrava, 22. dubna 2013 – Společnost Tieto, největší severoevropský dodavatel IT služeb pro soukromý i veřejný sektor, ve své ostravské pobočce zaměstnává bezmála 2 000 IT specialistů a ročně přijímá stovky nových zaměstnanců. Zájemci o zaměstnání se mohou v průběhu celého roku dozvědět o konkrétních nových možnostech uplatnění na některém z plánovaných setkání v Moravskoslezském kraji, v rámci Dnů otevřených dveří nebo na webových stránkách. Nejbližší setkání proběhnou v následujících dnech v Novém Jičíně, Opavě a Bílovci.

Poslední den otevřených dveří se konal v březnu v Tieto Towers v centru Ostravy a zúčastnily se jej na dvě stovky návštěvníků. Další osobní setkání se zástupci Tieto Czech se budou konat v závěru měsíce dubna a v květnu v Novém Jičíně, Opavě a v Bílovci vždy v odpoledních hodinách, v salónku vybrané místní restaurace v centru města.

V rámci těchto a jiných podobných akcí se účastníci dovědí bližší informace o společnosti i nabízených pracovních pozicích v oblasti IT,“ říká Petra Karasová z personálního oddělení společnosti Tieto. „V červnu například veřejnost pozveme k letos již druhé návštěvě Tieto Towers v Ostravě, kde se zájemci v průběhu dne otevřených dveří, tzv. Tieto IT Day, seznámí mimo jiné i s náplní práce v jednotlivých odděleních či s konkrétními výhodami spojenými se zaměstnáním ve společnosti Tieto,“ dodává Karasová.

Termíny konkrétních setkání

  • Nový Jičín

    • Kde: Penzion Šatlava - Kavárna, Kostelní 37, Nový Jičín

    • Kdy: 24. dubna 2013 od 15:00 do 18:00 hod.

  • Opava

    • Kde: Restaurace U krbu - salónek, Masařská 3, Opava

    • Kdy: 15. května 2013 od 15:00 do 18:00 hod.

  • Bílovec

    • Kde: Dům kultury - Vinárna Porto, Ostravská 363, Bílovec

    • Kdy: 28. května 2013 od 15:00 do 18:00 hod.

Podrobnosti jsou k dispozici na webu společnosti Tieto.

O společnosti Tieto

Tieto je největší severoevropský dodavatel IT služeb, poskytující komplexní služby v oblasti IT pro soukromý i veřejný sektor. Jako důvěryhodný partner v transformaci IT pomáháme našim zákazníkům přizpůsobit jejich procesy a podnikání požadavkům trhu. V Tieto klademe velký důraz na profesionální růst a výsledky. Společnost Tieto, založená v roce 1968, se sídlem v Helsinkách a čistými tržbami 1,8 miliard eur zaměstnává na 17 000 expertů a působí ve více než 20 zemích světa. Její akcie jsou obchodovány na burze NASDAQ OMX v Helsinkách a Stockholmu.