Pozvánka na konferenci MoodleMoot.cz 2024: kampus Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, 18. – 19. září 2024

MoodleMoot.cz 2024 - mezinárodní konference, kterou pořádá oficiální Moodle partner pro Českou republiku, společnost PragoData Consulting, s.r.o.

MM2024 CZ logo

Vážení přátelé Moodle a elektronického vzdělávání,

letošní konference MoodleMoot.cz 2024 se uskuteční v kampusu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích v termínu 18. – 19. září 2024, v termínu 17. září 2024 proběhnou praktické workshopy LMS Moodle.

Na stránkách konference jsme zveřejnili hlavní témata a postupně doplňujeme program.

Pro všechny zájemce je stále dostupná Registrace pro účastníky konference.

Proč přijet na MoodleMoot.cz 2024?

  • Novinky a aktuální trendy – na konferenci zazní příspěvky z oblasti AI v LMS, virtuální reality, možností integrace Moodle, vč. integrační platformy ad. Zástupce Moodle HQ představí svoji vizi LMS Moodle ve věku AI.

  • Nápady a inspirace – v průběhu konference sdílíme nápady pro efektivní výuku s platformou Moodle a řízení procesu vzdělávání v Moodle.

  • Paleta pohledů – účastníci představují odlišné prostředí, podívejte se na elearning a využívání Moodle na vysokých školách, na dalších typech škol, v korporacích a ve veřejné správě z různých pohledů (zapojení H5P, specifické testování, možnosti integrace atd.).

  • Výměna zkušeností – MoodleMoot je fórum pro výměnu zkušeností celé komunity Moodle a zájemců o elearning. Využijte možnosti sdílení informací napříč sektory a institucemi v komunitě LMS Moodle.

  • Neformální atmosféra – a to vše v duchu minulých konferencí MoodleMoot.cz v přátelském a neformálním prostředí.

REGISTRACE NA KONFERENCI

Těšíme se na Vás na MoodleMoot.cz 2024 v Českých Budějovicích.

Tým PragoData Consulting