SuperSaaS - ušetřete si čas při plánování pohovorů

(SuperSaaS.cz, Praha) V poslední době se na řadu pracovních míst hlásí čím dál větší počet uchazečů. Klade to tak větší nároky na personalisty, kteří musí zvládnout značný počet uchazečů. Časově nejnáročnějším úkolem organizace pohovorů.

Perspektivní uchazeči svůj čas často tráví ve stávajícím zaměstnání a nemají pokaždé možnost vyhovět termínu, který jim personalista poslal. Místo zdlouhavých telefonních hovorů může personalista svěřit plánování pohovorů rezervačnímu systému SuperSaaS. Uchazeči se tak sami mohou přihlásit na volné termíny a nemusí kvůli tomu kontaktovat personalistu. Díky synchronizaci rezervací s Microsoft Outlookem a Google kalendářem se nemůže stát, že by personalista měl schůzku v čase, kdy má mít interní poradu. Pokud se pohovorů účastní i další lidé z firmy, tak systém dokáže počítat i s jejich kalendářem, personalistům tak odpadá nutnost složitého domlouvání času, kdy mají kolegové volno.

Často se stává, že uchazeči bez omluvy na pohovor nedorazí – rezervační systém pomáhá tuto neřest řešit – jednak uchazečům umí poslat email nebo SMS připomínku a popravdě zrušit termín v rezervačním systému je pro mnohé přijatelnější než hledat výmluvy při telefonním nebo emailovém kontaktu. Rezervační systém se hodí ve firmě i a na další úlohy – pro přihlašování na firemní školení či na rezervace zasedacích místností. Krom toho lze v systému jednoduše vytvářet webové formuláře – hodí se v mnoha případech, kdy je potřeba získat strukturovaná data nejen od uchazečů, ale v případě potřeby i od zákazníků nebo zaměstnanců.

Skvělé je, že rezervační systém SuperSaaS si lze zdarma vyzkoušet a jeho obvyklé měsíční náklady nepřesahují cenu jednoho až dvou obědů v restauraci. Ušetřete si tak drahocenný čas a vyzkoušejte si rezervační systém co nejdříve.

 

SuperSaas

Společnost SuperSaaS (http://www.supersaas.cz) nabízí aplikace založené na webu, které lze užívat z jakéhokoli počítače připojeného na internet bez potřeby cokoliv instalovat. Hlavním produktem je rezervační systém, pomocí kterého si můžete jednoduše vše potřebné sami nastavit. SuperSaaS znamená "Supermarket pro software jako služba" (supermarket as a service).  Společnost založil Jan Maurits Faber, absolvent MIT (Massachusetts Institute of Technology) v roce 2008 a krátce po svém vzniku společnost dosáhla kladného hospodářského výsledku. V současné době proběhlo v systému již 18 miliónů rezervací v 24 jazykových mutacích ve více než 150 zemích po celém světě.