V září odstartuje čtvrtý ročník inovativního vzdělávacího programu pro začínající podnikatelky

Registrace do čtvrtého ročníku celosvětově úspěšného projektu Akademie pro začínající podnikatelky (Academy for Women Entrepreneurs – AWE) právě probíhá. Ženy, které mají ambice a odhodlání proměnit svůj podnikatelský sen ve skutečnost, se mohou přihlásit ještě do 28. července 2024.

BPWCR

Proč právě Akademie pro začínající podnikatelky? Jde o prestižní, certifikovaný vzdělávací projekt navržený speciálně pro začínající podnikatelky nebo ženy s podnikatelským nápadem. Tento inovativní program, iniciovaný americkou vládou v roce 2019, otevřel dveře podnikání přes 25 000 žen ve více než 100 zemích světa.

V České republice realizuje tento prestižní projekt organizace Business & Professional Women CR (BPWCR) ve spolupráci s Velvyslanectvím USA v ČR. Koncept českého programu patří k nejlépe hodnoceným na světě, což dokazuje jeho mimořádnou kvalitu a účinnost.

Studium je postaveno na programu DreamBuilder, který byl vyvinut prestižní Thunderbird School of Global Management Arizonské státní univerzity. Intenzivní program, probíhající od září do prosince 2024, zahrnuje 13 online lekcí v angličtině a týdenní setkávání v češtině s lokálními facilitátorkami, podnikatelkami a členkami BPWCR. Úspěšné absolventky získají certifikát Thunderbird School of Management, vypracují si kvalitní byznys plán a mají možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší projekt.

Navíc, účastnice mohou využít mentoring, networking a podporu silné komunity. Přístup do sítě Business & Professional Women CR nabízí neocenitelné kontakty a podporu nejen během programu, ale i po jeho skončení. Díky podpoře Velvyslanectví USA v České republice je celý program dostupný za pouhých 4 900 Kč.

Uzávěrka přihlášek je 28. července 2024. Vybráno bude 45 žen, které začnou svou cestu k podnikatelskému úspěchu v září 2024. Více informací a přihlášky najdete na webu bpwcr.cz/akademie-awe.