Hana Bobrovská

Hana Bobrovská, nová personální ředitelka společnosti TATRA TRUCKS

Součástí nejužšího vedení společnosti TATRA TRUCKS se stala Hana Bobrovská (50), která od 1. 6. 2015 převzala vedení personálního úseku. Hana Bobrovská je zkušenou manažerkou s téměř dvacetiletou praxí v oboru. Do společnosti přichází se zadáním zajistit dostatek vysoce kvalifikovaných zaměstnanců a postupně vybudovat nový systém personální práce zaměřený na vzdělávání, rozvoj a vzájemnou spolupráci.

Nová personální ředitelka TATRA TRUCKS má zkušenosti zejména z výrobní oblasti, ve které se pohybovala posledních 12 let. Praxi v oboru personalistiky zahájila v roce 1997 na pozici HR manažerky ostravské společnosti ABB. Po krátkém působení v personální agentuře vykonávala v letech 2002 a 2003 tutéž funkci ve společnosti U&SLUNO. Odtud přešla na pozici vedoucí personálního oddělení do francouzské nadnárodní společnosti Saft Ferak, která se zabývá výrobou záložních zdrojů energie.

Hana Bobrovská vystudovala personální management, obor pedagogika a andragogika na UJAK Praha. Kromě univerzitního vzdělání absolvovala řadu školení a kurzů, má zkušenosti z oblasti NLP, štíhlé výroby a bezpečnosti práce. V průběhu své kariéry se účastnila řady odborných konferencí a věnuje se také lektorské činnosti. Hovoří anglicky, volný čas ráda tráví čtením, prací na zahradě či posezením s rodinou a přáteli.

Zdroj: PP Partners Prague, www.pppartners.cz