Ilona Urbanová

Ilona Urbanová, nová personální ředitelka společnosti OKIN BPO

Na pozici personální ředitelky poskytovatele outsourcingových služeb podnikových procesů OKIN BPO nastoupila Ilona Urbanová. Ve své nové funkci bude zodpovědná za řízení HR procesů OKIN BPO, vedení týmu HR a jeho agendy.

Ilona Urbanová přichází do OKIN BPO ze společnosti Walmark, a.s., kde byla zodpovědná za řízení lidských zdrojů na holdingové úrovni. V oblasti personalistiky má dlouholeté zkušenosti. Působila ve společnostech GDX Automotive (Henniges) a Shimano Czech Republic.

V letech 2005–2009 byla členkou představenstva People Management Forum (dříve Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů). V současné době se také podílí na projektech cílených na propojování akademické a firemní sféry, mj. na tvorbě HR akademie pro Ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské.

Ve své funkci bude zodpovědná za realizaci personální strategie, nábor a rozvoj talentů na všech úrovních řízení s ohledem na potřeby klíčového klienta a za nastavení a profesionalizaci personálních procesů v souvislosti s dynamickým růstem OKIN BPO.