Pavlína Adámková

Pavlína Adámková, nová ředitelka strategie a personálního rozvoje společnosti ANECT

Pavlína Adámková se v lednu 2015 stala ředitelkou strategie a personálního rozvoje společnosti ANECT. Do ANECTu nastoupila v roce 2009 na pozici Senior business consultant, kdy zajišťovala analýzy trendů na trhu ICT a podílela se na akvizičních aktivitách firmy. Dále spolupracovala na implementaci nové strategie společnosti v roli manažera strategických programů. Poslední 4 roky vedla tým Organizace a řízení.

Před příchodem do společnosti ANECT působila Pavlína Adámková několik let v management consultingu, kde se zaměřovala na poradenství v oblastech strategie, marketingu a systémů prodeje v průmyslových podnicích. Poté se věnovala řízení vztahů s globálními zákazníky v elektrotechnickém průmyslu z Evropy i Asie v rámci program managementu v nadnárodní společnosti Celestica. Zde po několika letech převzala zodpovědnost za řízení After market services pro ČR jako Business unit manager.

Pavlína Adámková absolvovala v roce 2001 studijní program Marketing u RRC Business training London při CDV VUT Brno a následně Master of Business Administration (MBA) při Nottingham Trent University spoluorganizovaný Brno Business School a VUT Brno. Prošla řadou kurzů a vzdělávání v oblasti strategie a marketingu, získala certifikaci CIMA A u Českého institutu pro Marketing a Institutu pro marketing v Holandsku. V současné době studuje Vysokou školu ekonomie a managementu.

Pavlína Adámková mluví plynně anglicky, pasivně rusky a věnuje se studiu dalších jazyků. K hlavním koníčkům patří cestování do vzdálených míst a poznávání nových zemí, divadlo, jazz a sportovní aktivity.

Zdroj: ANECT a.s., www.anect.cz