Nové pracoviště, nové vztahy. Jak home office ovlivňuje dynamiku týmu? Zveme vás na setkání 19.9.2024, Praha

V současném pracovním prostředí je práce z domova očekávána a platformy digitální interakce jsou novou normou. Hybridní model práce však může změnit vztahy na pracovišti a ohrozit týmovou interakci. Zesiluje se také napětí mezi samostatností a kontrolou: jak umožnit lidem práci z domova a zároveň zajistit produktivitu? Zaměstnavatelé musí mít na paměti i případné problémy s rovností a inkluzivitou vyplývající z rozdílných pracovních podmínek pro tzv. modré a bílé límečky.

Laurent Laval, Arthur Hunt

Vedoucí pracovníci chtějí, aby jejich zaměstnanci podávali skvělý výkon, měli vysoké pracovní nasazení, byli spokojení, loajální a ideálně ve firmě pracovali dlouho. Odpovídají však současné měnící se způsoby spolupráce a zavedená pravidla svému účelu?

Připojte se ke svým kolegům z HR komunity a zúčastněte se živé diskuse, vzájemného sdílení, výměny zkušeností a reálných řešení z praxe v prvním díle našeho seriálu: Nové pracoviště, nové vztahy.

AKCE v českém jazyce

Termín a místo konání:

19.9.2024

ARTHUR HUNT OFFICES
ANNY LETENSKÉ 34/7
120 00 PRAGUE 2

Hostitel:

LAURENT LAVAL
Managing Partner, ARTHUR HUNT CZECH REPUBLIC

Program:

08:30 Příchod, káva, seznámení

09:00 Diskusní panel | 1. část

10:00 Přestávka, občerstvení a networking

10.15 Diskusní panel | 2. část, Obchodní případy - interaktivní otázky a odpovědi

11:15 Networking

11:30 Závěr

REGISTRACE

ÚVOD

MARIE MARTINKOVÁ
Ředitel lidských zdrojů ve společnosti Saint-Gobain Česká republika

Kariéra Marie Martinkové začala v roce 2000 ve společnosti Accenture, odkud pokračovala na pozice personální ředitelky ve vysoce uznávaných institucích v oblasti finančních služeb (Nationale-Nederlanden, ČSOB, ING Bank). Později se vydala na podnikatelskou dráhu v oblasti lidského kapitálu v různých odvětvích, a poté se vrátila do světa korporací – nyní působí na pozici ředitelky lidských zdrojů ve společnosti Saint-Gobain Česká republika, která je celosvětovým lídrem v oblasti řešení pro bydlení a průmysl se závazkem k inovacím a udržitelnosti.

CHUTNÉ PŘEKVAPENÍ

„Amuse bouche” připravené francouzskou šéfkuchařkou


ARTHUR HUNT

Arthur Hunt Group byla založena v roce 1991 a poskytuje služby v oblasti vyhledávání vedoucích pracovníků a specialistů, výkonnostního vedení a transformace podniku. Skupina má více než 200 zaměstnanců a působí ve 20 evropských zemích. V České republice působí Arthur Hunt od roku 2000.