Manažer - zprávy z managementu

Článek v rámci předplatného icon Zlozvyky, které vás brzdí v kariérním úspěchu

Stojíte o úspěch v kariéře? Máte ambice stát se úspěšným manažerem? Pak se vyvarujte následujících šesti zlozvyků, které vás v kariérním rozletu brzdí.

icon Jak si coby týmový vedoucí můžete vybudovat schopnost zdravé sebereflexe

Sebereflexe je nutným předpokladem pro osobní růst. Teprve když jsme…

icon Komunikace je základ: Jak vést (nejenom) s podřízenými lepší konverzace

Vedení lidí je z velké části o každodenní komunikaci. Proto jsou těmi…

Článek v rámci předplatného icon 4 tipy, jak zajistit, aby si vaše vedení všimlo vašich úspěchů

Úspěch v práci a kariérní postup často nezáleží ani tolik na tom, jak…

Lumír Šarman, Master Trainer, FranklinCovey Czech

Lumír Šarman, FranklinCovey: Lídr, který buduje důvěru, motivuje tým a zvyšuje jeho odpovědnost

Důvěra je základem úspěšných vztahů – ať už v osobním životě, nebo v…

icon Pět tipů pro mladé manažery

Manažeři mladšího věku mohou mít obavy, že nebudou mít dostatečné…

autor fotografie: Václav Kropáček, ČTK

icon Český unikát v Hradci!

Nejen v Brně, ale rovněž v Hradci Králové lze v tyto dny spatřit český…

Článek v rámci předplatného icon Umění jménem „change management“: 5 tipů, jak ve vašem týmu úspěšně zavést změnu

Change management je výraz odkazující na proces a metodiku zavádění změn. A…

Článek v rámci předplatného icon Chcete stoupat po kariérním žebříčku v rámci stávající firmy? Máme pro vás pár tipů

Máte ambice posunout se po kariérním žebříčku v rámci vaší stávající firmy?…

Kristýna Gembalová

icon Přístupnost výrobků a služeb

Jaké požadavky na přístupnost budou muset od června 2025 splňovat vymezené…

Zdeněk Michálek, oXyShop

icon Zdeněk Michálek, oXyShop: Strategie je to, co odděluje úspěšné e-shopy od těch průměrných

V dnešním přeplněném online prostředí už nestačí jen prodávat – e-shopy…

icon Odzvonilo střednímu managementu? Aktuální trend jménem „great flattening“

"The great flattening“, neboli velké zploštění. Jedná se o trend, který…

Stéphane Nicoletti, Groupe Up

Za stravování v práci si Češi dali trojku. Chuť i kvalita nedobrovolně ustupují ceně

Čeští zaměstnanci vnímají výrazné rezervy ve svém stravování během práce.…

Výpis 5365 z celkem 12355